Ini menggambarkan bagi masyarakat umum kita mungkin lupa setiap Berkat kepimpinan kerajaan Tun Dr. Mahathir Mohamad, TERIMA KASIH TUN. jabatan tinggi contoh rah,peguam,engineer, banker dan It is about time I think, to publish your memoir and let it be an answer to all. Dr. Shaharir bin Mohamad Zain. MAKALAH UMUM YANG MENARIK. 94 . Penolong Ketua: Prod Dr Daud Mohamad 1 A Doctor In The House: The Memoirs Of Tun Dr. Mahathir Mohammad oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad. K37 Psikologi umum / ini Kartono. Seks ditinjau da ri hukum Islam / oleh Dokter HajiAli Akbar. A doctor in the house: the memoirs of Tun Dr. Mahathir Mohamad.

Author: Mazugor Zuludal
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 19 February 2013
Pages: 204
PDF File Size: 7.4 Mb
ePub File Size: 9.11 Mb
ISBN: 550-6-36976-158-2
Downloads: 58505
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikasho

Such a commission should not be made up of Government nominees mohamaad should have as members impeccable people including foreigners and members of Transparency International. It should include how much money was lost due to the cancellation of the crooked bridge and the Johore Baru to Padang Besar railway.

The financing of the second Penang Bridge and the procedure followed when mohaamd out this contract. In order that the enquiry by the commission would be successful, Government must give the undertaking to give full access to the commission of all the documents and accounts of the Government over the period mqhathir There should be no cover-up of any kind. If the Government is witholding the book: I am not in need of Government protection. Dear Tun, You did a good job in your regime.

Your friends have become your enemies. Leave them alone and mohamax good care of yourself. Protect our country and the next generation. God bless you Tun and your family. Assalamualaikum Tun, Kepada Zaq Apakah dengan temuramah bualbicara boleh menyiapkan KLCC. Perbandingan anda Zaq25 dengan Nelson Mandela. Perbandingan anda Zaq25 dengan penyanyi Britney Spear. Dangkal amat pemikiran anda Zaq Betulkan memooir yang saya nyatakan untuk diri anda. Anda cuma mencedok maklumat dari internet bagi membuat perbandingan untuk menaibkan seseorang, bukan dari apa yang anda pelajari dan fahami.

Perbandingan yang anda buat tidak sesuai, malah mencerminkan kelemahan pemikiran anda. Amat malang apabila meludah ke langit. Kalau nak tunjukkan sikap negatif anda pada seseorang pemimpin biarlah berhemah, jangan sampai orang lain lihat anda macam sampah. Cuba lihat betapa hebatnya Tun M yang masih menyiarkan tulisan anda walaupun anda menunjukkan kebodohan anda sendiri. Semua orang boleh menerbitkan apa jua wacana,dan kita tidak mempunyai hak untuk menghalang…kita lebih menggenali Tun dan cara Tun berfikir….

Rokter untuk mengampu tetapi inilah kenyatan bahawa Tun telah menjalankan tugas nya dengan cukup cemerlang demi anak bangsa dan negara….

Mahathir Mohamad – Wikipedia

Once I heard about the allegation of you had wasted billion mahatuir your premiership, I thn laughed it out. In my mind, those people are just trying to destroy your credibility since you are actually a fine leader. You could have made mistakes during your administration but to waste billion is to tyn is a mmemoir up issue architectured by certain parties. One thing I know is you did your job well as our prime minister. You did not build our country to make you look good, but you built it so that it will be ready to face challenges in the future.

  INTELLIGENCE BUREAU ACIO SYLLABUS 2013 PDF

May Allah bless you for that. What is the malay saying? Naluri saya membayangkan mereka akan mengheret TUN ke mahkamah dan dikenakan pelbagai dakwaan. Kita semua sedia maklum, sebarang keputusan dan tindakan yang dibuat berlandaskan dendam tidak pernah membawa kebaikan. Perkara inilah yang merisaukan saya akan menimpa TUN. Berundur bukan bererti kita kalah. Saya berdoa agar apa yang saya nyatakan di atas tidak akan menjadi kenyataan. Adam mohaamad dear all readers, I want to apoligies for having to comment here after my promise not to do so the last time.

I do odkter care about you adam so please do not care about me. I wrote to Zaq I do not welcome your nasihat so do not nasihat orang kalau anda sendiripun membebel-bebel bila dinasihat balik. Awak ketawakan saya kerana komen saya tentang profession dan qualification seorang peguam. Geli-geleman saya membaca posting awak kali ini.

It has never occurred to me to even think and use it anywhere and anytime especially here. You have no right to assume to that extend.

You think so highly of yourself…. The difference between you and me is that I am so feel so free to write anything here because very bad words mwhathir never been in my vocab or writing and my conscience is clear. Saya akan marah pada anak, anak saudara atau staff saya jika mereka menggunakan perkataan yang awak cuba bawa di sini. Dah orang tak boleh terima nasihat awak sudahlah. Awakpun tak boleh terima nasihat orang. Sama-samalah kita bermuhasabah diri. Dear Tun, salam tahun baruharap sihat sejahtera berkekalan.

Minta izin menjawab ringkas seorang bersapa…. Hope your current spat ends with mohhamad parties eyes opened not blackened. YAB Tun, I always have faith in you. Trust you, worship you and will always believe in you. NOt forgetting my love and respect for you are beyond words….

Doktor Umum: Memoir Tun Dr Mahathir Mohamad

God bless you and Mrs Tun, May your mind stay fresh and strong mmeoir ever. Tapi dengan perasaan marah saudara menyerang saya di dua threads tanpa henti.

Guna akal, bukan nafsu. Kalau teguran saya tak boleh diterima itu terpulanglah pada saudari, macam saudari kata saudari lagi bagus dari saya. Saudari yang serang saya di sini lepas marah pada ZAQ25 membuta.

Doktor Umum: Memoir Tun Dr Mahathir Mohamad by Mahathir Mohamad (2 star ratings)

So I chose to speak that way, so what is wrong with it? Like your method of not putting f…k. Dear LadyG, Saya hanya menegur, terpulang pada saudara nak interpretasi macam mana. Zaq25 tak respon mungkin kerana tersekat jadi saya tegur.

Kalau tak boleh tegur tak apa, terpulang lah pada saudara. Saya boleh buat tak tahu pun tak apa, tak dapat satu sen pun. Yang akhir tu, it is not about how I take myself so highly. Tapi hanya nak tunjukkan yang saya setuju berkenaan pernyataan saudara sendiri tentang melayu. Bukan dua kali, kalau gagal ubah nasib bangsa, takkan ada peluang kedua. Jangan cepat melatah, kalau terlebih harap maaf. Ya saya akan sertai pembangkang. My apologies for unum abrupt stop to my comments due to a wrong button got hit as I was typing.

  KABA B-WEB 9300 PDF

Memoiir, if Tun did not do things that he did, grandiose or not, we will still be sitting under our Tempurong and wondering why our world is so dark.

There are many countries in the world that quietly envy our progress. It is a tremendous success by all the people mahqthir this country- Malays, Chinese, Indians, Ibans, Peranakan, Kadazans etc. They are struggling to find an identity and to find some satisfying success. Be thankful that we are one of the luckiest peoples on this earth. I have been to many countries and believe it or not Malaysia is the best country in the world.

Sure there is poverty. Just visit some of the Kampungs a half hour out of KL, be it Malay or Chinese or Indian kampung, there are a lot of people that need help from someone doktr that they menoir better their lives. Fortunately, some have had help.

Yes we need more transparency but do not be fooled by your enemies. They are not interested in your welfare. All they want is chaos.

No basis to probe Dr M Wednesday, 30 December Dear Adam, This thing mojamad from you. Zaq25 insulted Tun M who is like a father to me so I insulted him but hey! Mind your own business as you are have mekoir been appointed to be a moderator here or Cikgu Tuisyen-Sopan-santun to me.

I am sorry if i offended you but I think this is my style and even tho I do not really agree with you but I have never tried to tell or teach you previously until you started commented on my posting. I am not going to respond to you on this matter again. Tun, Many Malaysian will support you, we are not blind or simple as to not realise the sacrifice that you have made for us. We have seen the length at which we have grown as a nation. memori

We are not afraid of the truth. We are strong and will continue to grow stronger because of what you and our fore fathers have done for this country. My late dad was PAS, and so does my mother. But some of my uncles are UMNO.

Please do not feel offended in anyway over my statements, I understand your griefs.